24 september Informatieavond ‘Hoe betaal ik het verduurzamen van mijn woning?’

Dit nieuwsbericht is verlopen.
18 september 2024, 08.23 uur

De gemeente Lansingerland en LansingerStroom organiseren op dinsdag 24 september 2024 een informatieavond over subsidies en financiering bij het verduurzamen van uw woning. Tijdens de informatieavond krijgen inwoners informatie over de verschillende subsidies en financieringsmogelijkheden waarvan inwoners gebruik kunnen maken als ze hun woning gaan verduurzamen.

De informatieavond vindt plaats in het gemeentehuis en duurt van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden is verplicht en kan via het aanmeldformulier op www.lansingerland.nl/informatieavond-subsidies.

Programma van de avond

Tijdens de informatieavond krijgen inwoners informatie over de verschillende subsidies en financieringsmogelijkheden. Onderwerpen die op het programma staan zijn onder andere de ISDE-subsidies, de duurzaamheidslening en de energiebespaarlening. We bespreken de mogelijkheden voor u als woningeigenaar en de wijze waarop u kunt aanvragen. Daarnaast zijn er verschillende inwoners die vertellen over hun ervaringen en tips. Ook is er ruim tijd voor het stellen van vragen.